ABC-EDUCA

ABC-EDUCA ontwikkelt sinds 1989 educatieve software en uitgaves. Daarnaast worden er trainingen georganiseerd op het gebied van automatisering.
In de eerste jaren richtten de werkzaamheden zich met name op de ontwikkeling van software voor zowel de zakelijke als de educatieve markt. ABC-EDUCA heeft bekendheid gekregen met onder andere de educatieve programma’s Overhoor Jezelf en Medische Terminologie Online.

In de afgelopen jaren zijn de activiteiten uitgebreid met het ontwikkelen van cursusmateriaal en het organiseren van automatiseringscursussen.

Intervista

In 2005 is Intervista gestart met het organiseren van diverse trainingen en cursussen met als doel een breed aanbod te bieden in de categorieën: communicatievaardigheden, commerciële vaardigheden, persoonlijk management, talen en taalvaardigheid.

Intervista is een onderdeel van ABC-EDUCA.

ABC-EDUCA is in 1989 opgericht door Adrey Caljé.

logo mctNijghVersluys Medische Terminologie Medische Terminologie Online 
Hier treft u oefeningen aan welke zijn vervaardigd uit het boek Medische Terminologie (Uitg. NijghVersluys, ISBN 9042503920, 225 pagina's). Dit boek, geschreven door L.Penning & J.J. Velthoven en is in Nederland het meest gebruikte boek om medische termen te leren.

De oefeningen zijn tevens voorzien van uitspraak van de termen. Bij anatomische begrippen zijn ook illustraties toegevoegd. Het boek in combinatie is zowel geschikt voor individueel als klassikaal onderwijs. Meer...